САМО ЗАМИСЛИ танцов перформанс

/english below/

20:00 Кино Култура, четврток, 26 декември 2019

САМО ЗАМИСЛИ

танцов перформанс (работа во процес)
Кореографија и изведба: Александра Петрушевска
Дизајн на музика и изведба: HRZL
Времетраење: 30 мин.
Дизајн на плакат: Еми Ермилова

Read More