ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ЛЕТНАТА ШКОЛА „КУРИРАЊЕ ВО КОНТЕКСТ”

English below/

 

Ги каниме сите заинтересирани да се пријават за учество на летната школа „Курирање во контекст”, која ќе се одржи од 25-ти август до 15-ти септември 2020 година, а ќе се одвива онлајн. Бројот на учесници е ограничен, а предност имаат оние кои работат и делуваат во земјата, односно се дел од македонската културна и уметничка сцена. Read More