ЈАВЕН ПОВИК за пријавување на поп- ап стор (привремена продавница)

Здружението на граѓани „Локомотива – Центар за нови иницијативи во уметноста и културата” организатор на фестивалот за развој на креативните индустрии
„Скопје Креатива 2019 – Зелено Скопје”

објавува:

ЈАВЕН ПОВИК

за пријавување на поп- ап стор (привремена продавница)

 

Фестивалот за развој на креативните индустрии  „Скопје Креатива 2019 – Зелено Скопје” организира продажен поп- ап стор (привремена продавница) кој ќе се реализира во Кино Култура – проектен простор за современи изведувачки уметности и современа култура (ул. Луј Пастер бр. 3, Центар – Скопје) на 1 јуни од 12 до 19 часот. Read More